Datum objave: 02. Svibanj 2017

Boris Dukić zahvalio gradonačelniku Burić i njegovim suradnicima na potpori projektima u Zatonu

Diana Ferić
Diana Ferić

Konferencija za novinare održana je danas kod novoizgrađenog rotora u Zatonuna kako bi Boris Dukić, nezavisni kandidat i predsjednik Mjesnog odbora Zaton zahvalio gradonačelniku Šibenika dr. Željku Burić, njegovom zamjeniku mr.sc. Danijel Mileta i kandidatu za zamjenika gradonačelnika Pašku Rakiću, koji su bili na njoj, na potpori gradske vlasti Zatonu. Priopćenje o toj konferenciji za novinare poslao je Gradsko odbor HDZ -a.

 

„Ovom prilikom zahvaljujem se gradonačelniku Buriću na podršci našim inicijativama da Zaton učinimo boljim i ugodnijim mjestom za život. Zajedno smo odradili niz važnih projekata za naš mjesni odbor, no još nas puno posla očekuje da život svim našim sugrađanima učinimo još boljim. Danas se nalazimo na našem rotoru koji je izgrađen u mandatu ove gradske uprave, riješio je ključno prometno pitanje u Zatonu te služi kao svojevrsni simbol dobre suradnje gradske uprave i našeg mjesnog odbora. Na nedavno održanom zboru građana tu kod nas gradonačelnik Burić obvezao se riješiti još jedno ključno zatonsko pitanje, a to je izgradnja kanalizacijskog sustava. S obzirom koliko je dugogodišnjih problema uspješno riješeno na području Šibenika u protekle četiri godine, siguran sam da će gradonačelnik i njegov tim ispuniti i ovo obećanje. Upravo zbog ovakvog partnerskog odnosa i brige za sve mjesne odbore pristao sam, zajedno s ostalim članovima moje nezavisne liste, podržati gradonačelnika Burića i njegovu listu za Gradsko vijeće za sljedeći mandat,“ istaknuo je Boris Dukić,

„Uvijek mi je zadovoljstvo doći u Zaton i vidjeti koliko toga se tu napravilo suradnjom gradske uprave i mjesnog odbora. Posebno kad mjesni odbor vodi jedan proaktivan predsjednik kao što je Boris Dukić. Protekle četiri godine nastojali smo brinuti za čitavoadministrativno područje Grada Šibenika, a Zaton je dobar primjer te suradnje. Važan preduvjet ovih rezultata kvalitetna je i učestala komunikacija predsjednika mjesnih odbora i gradske vlasti, čime se stječe pravovremen uvid u potrebe na terenu te traže adekvatna i brza rješenja. Tako ćemo nastaviti i u naredne četiri godine. Zbog toga se zahvaljujem gospodinu Dukiću na potpori koja daje dodatnu snagu i kredibilitet našoj listi i kandidaturi za gradonačelnika”, odgovorio je gradonačelnik Željko Burić.

 

 

Iz kategorije: Vijesti