Datum objave: 01. Svibanj 2017

Na slapovima Krke vlast dijelila fažol s kobasicama, a oporbeni kandidati karanfile

Diana Ferić
Diana Ferić

Tradicionalno druženje građana i predstavnika lokalnih vlasti, na čelu sa šibensko- kninskim županom Goranom Paukom, uz besplatni fažol s kobasicama organizirano je i danas, na Međunarodni dan rada i blagdan sv. Josipa radnika na Skradinskom buku. Podijeljeno je oko 2 000 porcija.

„Svim žiteljima naše županije i svima vama danas okupljenim prijateljima čestitam Međunarodni praznik rada! Danas je dan kada odajemo poštovanje ljudskom radu i njegovom doprinosu u izgradnji civiliziranog društva, a rad i stvaranje radnih mjesta ostat će u fokusu našega rada i u naredne četiri godine. Elementi razvoja gospodarstva i poduzetništva, što će rezultirati i stvaranju novih radnih mjesta, i dalje će biti prisutni u svakoj našoj projektnoj inicijativi, jer samo tako možemo ići prema potpunom ostvarivanju svih potencijala naše županije.“ istaknuo je tom prilikom župan Goran Pauk.

Uz župana Pauk grah su dijelili zamjenik župana Zoran Smolić, gradonačelnik Šibenika Željko Burić i njegov zamjenik Danijel Mileta te gradonačelnik Skradina Nediljko Dujić sa svojim suradnicima.

Na Skradinskom buku danas su u akciji bili i Josip Živković, SDP -ov kandidat za gradonačelnikaŠibenika i Franko Vidović kandidat te stranke za župana Šibensko - kninske županije-. Oni su građanima dijelili karanfile.

Iz kategorije: Vijesti