Datum objave: 11. Travanj 2017

Mario Marin i Lovre Crvelin kandidati Živog zida na predstojećim lokalnim izborima

Diana Ferić
Diana Ferić

Stranka Živi zid predstavila je danas u Šibeniku Marija Marina, DJ voditelja na Županijskom radio Šibeniku kao kandidata za šibenskog gradonačelnika na predstojećima izborima, a studenta Lovru Crvelina iz Tisna kao kandidata za župana Šibensko – kninske županije.

Na predstavljanju je bio i Velibor Sinčić, predsjednik te stranke koji je kazao kako Živi zid i njihovom kandidaturom pokazuje da je potpuno različit od drugih i da ne bira ljude po stranačkoj pripadnosti i nepotizmu već po sposobnosti i želji da unesu promjene.
Pokazujemo da živi zid ima snage, kadra i prije svega volje suprotstaviti se postojećim vlastima koje su se uglavnom pokazale kao loše i da cijene više tko ima kakvu iskaznicu i zapostavljaju ljude sa znanjem i vještinama. To želimo iskorijeniti“, istaknuo je Sinčić i dodao da su njihovi ljudi dosljedni i ne preletavaju iz stranke u stranku.

Mario Marin ima 42 godine, po zanimanju elektrotehničar. Kako je kazao za sebe, medijska je ličnost. Nema političkog iskustva, a Živom zidu se priključio prije nekoliko mjeseci. „ Kao gradonačelnik Šibenika provodio bi ono što Živi zid provodi na nacionalnoj razini, a to je pravednost i poštenje“.

Lovre Crvelin je istaknuo kako je prihvatio kandidaturu da bi da primjer onima koji do sada nisu izlazili na izbore misleći da se ništa ne može promijeniti. „ Naša županija je perspektivna i treba je na pravi način razvijati, ne graditi samo velike turističke komplekse već razvijati i lokalnu turizam i autohtonu proizvodnju“. Ima 23 godine i student je filozofije i kroatistike.

Iz kategorije: Vijesti