Datum objave: 28. Ožujak 2017

Odvjetnik Tina Šunjerge: Priznao je što je učinio. Motiv i razloge teško je razumjeti

Šibenik News
Šibenik News

Tin Šunjerga, koji je u subotu ubio majku i oca u mjestu Čista Velika, dovezen je na ispitivanje u Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku, izvještava Dnevnik.hr.

 

Tina Šunjergu u zgradu ŽDO-a u Šibeniku dovezli su u policijskom kombiju na ispitivanje.

 

Na pitanje je li priznao i izrazio krivnju, Frano Baica, odvjetnik Tina Šunjerge, je rekao da na neki način je. - Priznao je što je učinio. Imao je motive. To sad već spada u detalje obrane. On meni djeluje kao prosječan momak, a njegovi motivi i razlozi... teško je to razumjeti - rekao je Baica.

 

Neslužbeno se doznaje da će tijekom dana na ispitivanje privesti i drugu dvojicu, 18-godišnjaka i 20-godišnjaka, osumnjičene da nisu prijavili ubojstva iako su za njih znali. Treći osumnjičenik, koji je prema sumnji policije također znao za ubojstva, maloljetan je i uz prijavu je pušten na slobodu.

 

Protiv Tina Šunjerge je za ubojstvo oca Marina (45) i majke Silvane (46) u ponedjeljak podignuta kaznena prijava za dva teška ubojstva ŽDO za mladež.

 

Marko Jurič, reporter Nove TV koji prati događaje pred šibenskim sudom, javlja da se prilikom privođenja Šunjerge pred zgradom okupila nekolicina građana.

 

- Razgovarao sam sa Šibenčanima, zaprepašteni su ovakvim zločinom i nadaju se, kažu, pravičnom suđenju -javlja Jurič.

 

Prema policijskom priopćenju, osumnjičen je da je u subotu, 25. ožujka, između 16 i 18 sati u Čistoj Velikoj vatrenim oružjem na okrutan i podmukao način ubio roditelje zbog njihovog neslaganja s njegovim ponašanjem.

 

Izvor tekst i foto: Dnevnik.hr

 

Iz kategorije: Vijesti