Datum objave: 27. Ožujak 2017

Četiri dana do kraja podnošenja prijava: Do sada pristiglo 150 zahtjeva za POS-ove stanove u Šibeniku

Šibenik News
Šibenik News

Javni poziv za podnošenje zahtjeva za kupnju stana u društveno poticajnoj stanogradnji na području Grada Šibenika otvoren je do petka 31. ožujka. Do sada je putem javnog poziva zaprimljeno oko 150 prijava zainteresiranih građana za kupnju stanova POS-a.

 

Podsjetimo, riječ je o dopunskoj listi Konačnoj listi reda prvenstva iz 2016.g., koja će i poslužiti kao pokazatelj interesa za izgradnju stanova POS-a na lokaciji Meterize.

 

Red prvenstva prema kojem podnositelji zahtjeva stječu pravo na kupnju stana određuje se na temelju bodovanja sljedećih kriterija: prvo stjecanje u vlasništvo stana za potrebe stanovanja, stambeni status i uvjeti stanovanja, vrijeme prebivanja na području Grada Šibenika, broj djece predškolske dobi i djece na redovnom školovanju, školska sprema podnositelja zahtjeva, sudjelovanje u Domovinskom ratu, uvrštenje na prethodnoj Listi prvenstva podnositelja zahtjeva ili njegovog bračnog druga.

 

Zahtjev se predaje neposredno u Pisarnici Grada Šibenika, poštom na adresu: Grad Šibenik, Trg palih branitelja Domovinskog rata 1 ili putem email adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. tako da se uz zahtjev skeniraju svi pripadajući prilozi.

 

Sve dodatne informacije o Javnom pozivu mogu se dobiti u Upravnom odjelu za gospodarenje gradskom imovinom na telefon (022) 431-050, svakim radnim danom od 8,00 do 10,30 sati ili putem email adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Iz kategorije: Vijesti