Datum objave: 14. Ožujak 2017

Vodice domaćin drugog regionalnog Foruma obiteljskog smještaja

Šibenik News
Šibenik News

Drugi regionalni Forum obiteljskog smještaja održat će se u srijedu, 22. ožujka, u hotelu Olympia Vodice, u 10 sati. Registracija sudionika počinje u 9 sati i 30 minuta.

 

Forum je edukativnoga karaktera i namijenjen je privatnim iznajmljivačima, pružateljima usluga smještaja u domaćinstvu s područja Šibensko-kninske županije. Stručni i zanimljivi predavači svojim će izlaganjima upoznati sudionike s alatima za unapređivanje kvalitete obiteljskog smještaja, s trendovima u obiteljskom smještaju, zakonodavnoj regulativi, marketingu, zaštiti i sigurnosti te s modelima financiranja postojećih i novih objekata, a sve to uz primjere dobre prakse te uz ostalo što iznajmljivačima može pomoći prilikom obavljanja djelatnosti iznajmljivanja smještaja u objektima.

 

Predavači su stručnjaci iz javnih institucija i realnog sektora, a iz redova privatnih iznajmljivača predstavit će se iskustva primjerima vlastite dobre prakse. Tijekom Foruma, istovremeno će se održavati B2B-susreti izlagača koji će predstaviti svoje usluge specijalizirane za unapređenje obiteljskog smještaja te biti na raspolaganju za sva pitanja i mogućnost poslovne suradnje.

 

Sudjelovanje na Forumu je besplatno, uz obvezu potvrđivanja dolaska online prijavnicom. Predviđeno trajanje Foruma jest od 10 do 16 sati. Prijavnica dostupna klikom na poveznicu - želim sudjelovati.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3