Datum objave: 08. Ožujak 2017

Siniša Burić ni ove godine nije iznevjerio svoje žene:Ruža, slobodan dan i 400 kuna

Diana Ferić
Diana Ferić

Odavno su ga nazvali prvim džentlmenom među poslodavcima u Hrvatskoj zbog običaja da svojim zaposlenicama na Međunarodni dan žena daruje ružu, slobodan dan i poklon u novcu. Siniša Burić, direktor šibenskog komunalnog poduzeća „Zelenilo“ tu tradiciju nije iznevjerio ni ove godine. Svim zaposlenicama te tvrtke danas je uručio ružu, a dobile su i 400 kuna. Zanimljivo je da je ravnopravnosti radi i zaposlenicima dao 400 kuna koje će im sigurno dobro doći da danas počaste svoje supruge i cijele obitelji jer su im supruge uglavnom

 

„ Ovo je postala jedna tradicija tvrtke Zelenilo. Uostalom je jedna ženska tvrtka jer je među zaposlenicima prevladavaju žene. Ovo je jedan praznik za koji su se žene izborile, a apsurdno je da se za svoja prava moraju boriti i danas u 21. stoljeću. Žene su jednako sposobne kao i muškarci što vidimo i u našoj tvrtki svakog dana i nose ogroman teret posla. Ka direktor nikad nisam imao problema s mojim zaposlenicama“, kaže Siniša Burić.

 

Među onima koje su danas dobile ružu u Uredi direktora posebno se isticala Marija Bačelić koja uskoro odlazi u mirovinu pa je to i posljednji put da dobije ružu na Dan žena u svojoj tvrtki.
„Naš direktor poštuje žene i to pokazuje i izvan ovog dana. Već godinama nam daruje ružu na današnji dan. Žene bi danas u društvu i na poslu imati bolji tretman i trebalo bi ih se više poštovati. Naš direktor je primjer za to.“, kazala nam je Marija Bačelić.

Iz kategorije: Vijesti