Datum objave: 03. Ožujak 2017

Prilika za širenje poslovanja: ŽK Šibenik domaćin Hrvatsko - poljskom gospodarskom forumu

Šibenik News
Šibenik News

Županijska komora Šibenik, u suradnji s Konzulatom Republike Hrvatske u Republici Poljskoj iz Krakova i počasnim konzulom Pawelom Wlodarczykom, organizira Hrvatsko-poljski gospodarski forum i poslovne razgovore tvrtki.

 

Gospodarski forum održat će se u utorak, 23. svibnja, u prostorijama Komore u Šibeniku. O konačnom programu foruma, popisu zainteresiranih poljskih tvrtki i rasporedu poslovnih razgovora te o ostalim pojedinostima, bit će naknadne obavjesti, a u međuvremenu objavljen je obrazac za prijavu za sudjelovanje koji se nalazi na internetskoj stranici ŽK Šibenik ili klikom na poveznicu - SUDJELOVANJE.

 

- Naši će poljski partneri, na temelju iskazanoga interesa hrvatskih tvrtki, animirati poljske tvrtke za poslovne razgovore. Pozivamo da se prijave svi zainteresirani za nastup na poljskom tržištu i poslovnu suradnju s poljskim tvrtkama ili oni koji traže određenoga poslovnog partnera u Poljskoj te svi koji imaju pitanja u vezi s planovima za poslovanje na navedenom tržištu jer će sigurno pronaći interes za sudjelovanje na forumu - poručuju iz Županijske komore.

Iz kategorije: Vijesti