Datum objave: 14. Veljača 2017

Prigodnom prodajom članovi Udruge Aurora uljepšali šibensko jutro

Snježana Klarić
Snježana Klarić

Ovog Valentinova, 14. veljače, pred zgradom Hrvatskog narodnog kazališta u Šibeniku, na suncu smjestili su se članovi Udruge oboljelih od cerebralne i dječje paralize te ostalih tjelesnih invalida Šibensko – kninske županije.

 

Na malom štandu prodaju prigodne poklone od šarenih stručaka cvijeća izrađenog od krep papira do srdaca s natpisom 'Volim te' ili 'Samo ti'.


- Sve su izradila djeca sa svojim roditeljima na kreativnim radionicama. Izrađujemo svašta i prodajemo od prigodne do prigode. Sad smo tu zbog Valentinova, polako se pripremamo za Uskrs – nagovijestila je Marijana Rajić, koordinatorica Udruge.


Cijene su donacijske, a sve izloženo izrađeno je od ekoloških materijala, odnosno materijali su reciklirani pa su tako plastične boce postale veoma lijep i novi nakit, točnije naušnice, obične staklene boce postale su ukrasne ili jednostavno ukrasi koji lijepo figuraju zahvaljujući decoupage tehnici kojom su oslikani.

 

Štand udruge Aurora ispred kazališta bit će do 12 sati pa ako još niste, stignete donirati i pomoći rad ove itekako vrijedne udruge.
 

Iz kategorije: Vijesti