Datum objave: 07. Veljača 2017

Prezentacija jednog od vodećih studija u svijetu sa stipendijama za hrvatske studente

Šibenik News
Šibenik News

Jedan od vodećih instituta za hotelski menadžment u svijetu sa sjedištem u centralnoj Šivcarskoj (Soerenberg, kanton Luzern), Hotel and Tourism Institute Switzerland (HTMI) održat će prezentaciju studija u Šibeniku.


Prezentacija će se održat već ovog utorka, 7. veljače, s početkom u 17 sati, u multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice 'Juraj Šižgorić', a glavnu riječ (na engleskom jeziku) imat će predstavnik fakulteta Matej Bastarda.

 

Na predstavljanju će biti riječi o posebnom programu studija sa stipendijama za hrvatske studente. Predstavljač je Matej Bastarda, predstavnik švicarskog Fakulteta za hotelski menadžment, event menadžment, ekonomiju i kulinarstvo, a organizator BHV Education Zagreb.

 

- Švicarska je svjetski lider u obrazovanju za turizam i hotelijerstvo, stoga HTMi priprema studente iz cijeloga svijeta za menadžersku karijeru u globalnoj industriji hotelijerstva i ugostiteljstva. Također, HTMI učenicima iz Hrvatske nudi djelomične stipendije, a svim svojim studentima nudi osigurane prakse tijekom studija te pomaže kod zaposlenja nakon završetka studija – poručuju organizatori prezentaciju švicarskog studija.
 

Iz kategorije: Vijesti