Datum objave: 19. Siječanj 2017

Heritage Hotel Life Palace jedan od 16 hotela koji promoviraju Hrvatsku kao destinaciju luksuznog turizma

Snježana Klarić
Snježana Klarić

Zima je no hotelijeri ne miruju. Novu turističku sezonu valja dočekati što spremnije i Heritage Hotel Life Palace u tom smjeru grabi i više nego odličnim koracima. Kako doznajemo od Ivane Lučev iz hotela smještenog u samom srcu povijesne jezgre Krešimirovog grada, Heritage Hotel s Medulića postao je dijelom Grupacije jedinstvenih luksuznih hotela.

 

Grupacija je osnovana prošle godine, a Heritage Hotel Life Palace jedan je od ukupno 16 hotela iz Grupacije koji će predstavljati Hrvatsku ili, u ovom slučaju, Šibenik i Šibensko - kninsku županiju kao destinaciju luksuznog turizma. 

 

Šesnaest luksuznih hotela okupljenih u jedinstvenu skupinu za promociju Hrvatske kao destinacije luksuznog turizma uživa i podršku Hrvatske gospodarske komore. Riječ je o redom hotelima s četiri ili pet zvjezdica i/ili hoteli baština visoke kvalitete s najviše 60 soba, restoranom koji pruža poseban gourmet doživljaj te jedinstvenom prodajnom ponudom u najmanje jednoj od sljedećih kategorija: povijest, kultura, priroda, konceptualni dizajn, doživljaj i inovativnost.

 

 

- Glavni je cilj pozicionirati se na međunarodnom tržištu kao luksuzni hoteli Hrvatske koji nude vrhunsku uslugu, jedinstvenu ponudu i poseban gourmet doživljaj. Hrvatska već sada ima kapacitete za takav turizam. Moramo to početi koristiti, a udruženi smo snažniji i šanse za uspjeh su nam još i veće - istaknuo je svojedobno predsjednik Grupacije Nenad Nizić.

 

 

 

 

 

Iz kategorije: Vijesti