Datum objave: 05. Siječanj 2017

SDP-ovac Joško Šupe: Advent u Šibeniku bio je children free, a na dočeku su polupani lončići

Snježana Klarić
Snježana Klarić

Ususret blagdanu Sveta Tri kralja, šibenski SDP-ovci osvrnuli su se na Advent u Šibeniku s naglaskom na doček na otvorenom u organizaciji Grada Šibenika.

 

- Mislim da su rijetki oni koji ne bi digli prst gore što se tiče Adventa u parku, a suprotno onom događanju za Novu godinu, mislim da su tu rijetki koji su digli palac gore. Kad govorimo o samom Adventu, osim što je bio plastic free, mislim da svi možemo zaključiti i da je bio children free – kazao je Joško Šupe, SDP-ov gradski vijećnik.

 

FOTO: Advent u Perivoju Roberta Visianija, obiteljski izlazak

 

Prema njegovom viđenju, Adventuri koja se održala u Perivoju Roberta Visianija nedostajalo je više aktivnijih sadržaja za djecu poput predstava, radionica kao i dječji doček koji su djeca Krešimirovog grada donedavno čak i imala.

 

-Također, nažalost, taj Advent nije bio ni garbage free. Posebno ujutro te scene bile su ružne i neprimjerene mjestu i događanju. I dolazimo do proslave Nove godine koja je rezultat nedosljednosti. Od onog što je bilo na početku, orijentacije na domaće bendove došlo smo do stvarno dobrog događaja. To je bila Dubioza kolektiv. Međutim, tu je gradonačelnik po svom dobrom starom običaju popustio stranačkoj stezi – poručio je Šupe, dodajući da je tako došlo do narušavanja, odnosno urušavanja.

 

FOTO: Doček na otvorenom u Šibeniku uz Massima i ponoćni vatromet


Doček 2017. godine u Šibeniku Šupe je nazvao polupanim lončićima ne umanjujući umjetničku vrijednost izvođača, Massima.

 

- Dobili smo krivog čovjeka u krivo vrijeme na krivom mjestu – zaključuje SDP-ov vijećnik.


Za kraj, SDP-ovac  Šupe ne može odoljeti ne pitati koliki su zaista troškovi organizacije dočeka na otvorenom u Krešimirovom gradu. To pitanje uputio je gradonačelniku.
 

Iz kategorije: Vijesti