Datum objave: 30. Prosinac 2016

Poruka SDP-ovaca s kraja godine: Šibenčani ne nasjedajte - još ćemo mi šetati Poljanom

Šibenik News
Šibenik News

Iz Gradskog odbora SDP-a Šibenika, s potpisom Joška Šupe, predsjednika Kluba vijećnika SDP-a i potpredsjednika Gradskog vijeća ŠIbenika, stiže priopćenje na temu središnjeg gradskog trga, odnosno parkirališta pod nazivom 'Šibenčani ne nasjedajte - još ćemo mi šetati starom Poljanom'.

 

- Drago nam je da projekt rekonstrukcije sustava odvodnje na potezu uz Poljanu konačno kreće, ali ovo je projekt „Vodovoda i odvodnje“, a ne nesposobne gradske vlasti koja ovaj prijeko potreban komunalni projekt želi upakirati pod početak megalomanskog projekta Poljana. Jer kako drugačije tumačiti podatak iz proračuna (Plan razvojnih programa grada Šibenika 2017.-2019.) u kojem je za slijedeću godinu u vezi Poljane predviđeno 100.000 kn - pita se SDP-ovac u priopćenu, te nastavlja:

 

- Izbori su blizu, a gradonačelnik po običaju pokušava prikriti četiri godine (ne)rada u zadnji čas lijepom pričom u lijepom celofanu prebacujući po običaju „lopticu“ na nekog drugog ili pak svojatanjem tuđih projekata. Pokušava nam zamazati oči kao što to radi u „slučaju pumpa“, kao što to radi „slikovnicom“ za kabine na Jadriji (novca za uređenje – dakle realizaciju nema u razvojnim programima grada za razdoblje 2017.-2019.). I zato drage sugrađanke i sugrađani molimo Vas ne nasjedajte na PR priče našeg majstora iluzije jer ćemo se mi još našetati našom starom Poljanom - poručio je Šupe još jednim priopćenjem  na isteku godine.

 

 

Iz kategorije: Vijesti