Datum objave: 22. Prosinac 2016

ZA MALU EVU: Blagdansko slavlje Turističko - ugostiteljske škole u humanitarnom znaku

Šibenik News
Šibenik News

Učenici Turističko - ugostiteljske škole prikupili su gotovo 2.500 kuna koje će uplatiti na žiroračun obitelji Rožajac za liječenje njihove trogodišnje djevojčice Eve koja se trenutačno nalazi na liječenju u Rimu. Vrijedni učenici i djelatnici srednje škole održali su humanitarni sajam i božićnu priredbu prvog dana zime, 21. prosinca.

 

Na sajmu su se po simboličnim cijenama mogli kupiti razni predmeti koje su osigurali učenici i djelatnici.

 

- Vrijedni učenici konobari spravljali su u pratnji svojih mentora bezalkoholne,voćne koktele a učenici kuhari u pratnji svojih mentora po simboličnoj cijeni prodavali su fritule i sitne suhe kolačiće. Učenici su sami izradili božićne čestitke i ukrasne vijenčiće koje su na štandovima prodavali po pristupačnim cijenama - obaviještavaju iz škole koja je na ovaj način prikupila 2.490,00 kuna za malenu Evu.

 

- Veselu atmosferu u školi popratio je zbor učenika koji su uz pratnju gitara pjevali božićne pjesme. Učenici i djelatnici škole srdačno su se odazvali ovoj humanitarnoj akciji, školom je odzvanjala pjesma i veselje - poručuju iz Turističko -ugostiteljske škole u Šibeniku.

Iz kategorije: Vijesti