Datum objave: 21. Prosinac 2016

VIDEO: Ovih blagdana kupujte i poklanjajte darove s potpisom domaćih proizvođača

Snježana Klarić
Snježana Klarić

Hrvatska gospodarska komora snimila je prekrasan video u sklopu akcije 'Kupujmo hrvatsko' u kojoj se s malih ekrana smiješi i namiguje hrvatski Djed Božićnjak, a koju podržava i Joso Smolić, predsjednik Obrtničke komore Šibensko - kninske županije.

 

- To je akcija koju Gospodarska, ali i Obrtnička komora provode godinama, a kojom potenciraju, reklamiraju, nude pa na kraju i mole potrošače da podrže domaću proizvodnju i domaći proizvod - kazao je Smolić.

 

- Ovih blagdana darujte ljubav. Ovoga puta ne samo onima koje poznajete – poruka je reklame koja nudi odgovor što i gdje kupiti.

 

- Smatram da je domaći proizvod dovoljno jak da bi akciju mogli proširiti i na regiju, ali i svesti na nivo županije pa da kupujemo hrvatsko, domaće.  Mislim da imamo dovoljno dobrih proizvoda za ovu prigodu, za ove blagdane i to na nivou županije gdje možemo pronaći dosta kvalitetnih proizvoda - poručuje predsjednik županijske Obrtničke komore.

 

Blagdansko izdanje akcije HGK 'Kupujmo hrvatsko' cilja na kupnju božićnih poklona članovima obitelji, prijateljima i poslovnim kolegama, ali kod domaćih proizvođača, malih obrtnika koje najčešće zaobilazimo jer ih ili ne primjećujemo ili ne doživljavamo kao dovoljno dobre.


TV reklama visokom produkcijom odudara od uobičajenih reklama u programima televizijskih kuća dostupnih širem hrvatskom gledateljstvu, a toplina kojom zrači natjera čovjeka da se zamisli nad tugom djede, radošću djece...

 

Bit blagdana nisu pokloni pod božićnom jelkom na božićno jutro, ali kad se već njeguje ta tradicija, Hrvati bi mogli razmisliti da uvedu još jednu – kupnju poklona s potpisom domaćih proizvođača, a njih sigurno ima u svakom susjedstvu, ako ne i na božićnim sajmovima u gradovima.
 

Video

Iz kategorije: Vijesti