Datum objave: 04. Prosinac 2016

Ivan Klarin podnio ostavku na mjesto predsjednika županijskog SDP-a

Šibenik News
Šibenik News

SDP-ovac Ivan Klarin, nakon jučer održanih unutarstranačkih izbora u Zagrebu, jutros je podnio ostavku na mjesto predsjednika SDP-a Šibensko - kninske županije. Ostat će, kaže vjeran stranci čiji je dugogodišnji član, no u daljnoj političkoj karijeri posvetit će se funkciji načelnika Općine Tisno i dužnostima SDP-ovog saborskog zastupnika.

 

Evo što u ostavci kaže Ivan Klarin:

 

Danas podnosim svoju ostavku na mjesto predsjednika SDP-a Šibensko-kninske županije nakon neizbora u najviša tijela stranke. Ostavku podnosim iz razloga nepovjerenja novog stranačkog rukovodstva bez kojeg dalje, pogotovo u sljedećoj godini, kada se održavaju redovni lokalni izbori ne mogu preuzeti odgovornost za obavljanje tako odgovorne funkcije na lokalnoj razini u županiji koja nije nimalo laka za političko djelovanje na platformi SDP-a.

 

Svoje daljnje političko djelovanje nastavit ću još jače usmjeravati na svoj prvi prioritet , vođenje Općine Tisno, a na nacionalnoj razini kao saborski zastupnik SDP-a. Naravno da ću svoje djelovanje nastaviti u SDP-u, stranci kojoj pripadam gotovo od svoje punoljetnosti te da za mene nije i neće postojati nikad niti jedna druga politička opcija.

 

Beskrajno sam zahvalan velikoj većini članica i članova SDP-a Šibensko-kninske županije čiju podršku i u ovom trenutku osjećam u velikoj većini. U protekle tri godine nastojao sam kroz bezbroj političkih poteza upozoriti na sav nerad aktualnog župana te ukazati na brojne probleme naše Šibensko-kninske županije.

 

Potpredsjednici SDP-a Šibensko-kninske županije od jučer su najbliži suradnici novoizabranog predsjednika g. Davora Bernardića te vjerujem da će u dobroj vjeri i uspješno uz pomoć nacionalnog SDP-a nastaviti voditi našu Šibensko-kninsku županijsku organizaciju.

Iz kategorije: Vijesti