Datum objave: 24. Studeni 2016

FOTO: Nakon pripremnih radova, evo kako izgleda Ljubica u Crnici

Šibenik News
Šibenik News

Tijekom rujna tekuće godine krenuli su pripremni radovi na igralištu sportskog centra Ljubica u Crnici, Šibenik.


Dva mjeseca nakon iz Crnice nam šalju fotografije igrališta uz komentar da već danima nigdje na vidiku ni strojeva ni radnika ni naznake da će uskoro radovi biti dovršeni.

 

 

- Započeta obnova igrališta neobjašnjivo je stala. Trenutno se može konstatirati da umjesto da dobije novo ruho, car je gol – komentirao je autor fotografija, podaci poznati redakciji.

 

U najavi početka radova najavljeno je uklanjanje asfaltnog sloja igrališta i postavljanje novog, iscrtavanje nove linije igrališta, sanacija tribina, rekonstrukcija razvoda oborinske odvodnje te obnova postojeće javne rasvjete, odnosno reflektora.

 

 

- Čini mi se da je sanirana zapadna tribina, ali svejedno se nadam da će se dodati i nekakva drvena podloga za sjesti ili plastične stolice jer ako ostane samo gol beton i nije nešto reprezentativno za 21. stoljeće – navodi sugovornik, dodajući:

 

- Valjda su postavili i cijevi za oborinske vode u podnožju zapadne tribine i istočne strane kad se već kopalo tamo. Pokazat će slijedeća veća kiša hoće li stvoriti jezero ili će negdje drugdje otjecati voda – komentira. Kiša će sutra, pa ćemo vidjeti.
 

Iz kategorije: Vijesti