Datum objave: 09. Studeni 2016

Ivo Pattiera kao iznenađenje: Ravnatelj Sekso učenicima Antoniju i Ivoni priredio rođendan za pamćenje

Diana Ferić
Diana Ferić

Ravnatelj Srednje strukovne škole u Šibeniku Dražen Sekso i nastavnica Vinka Karađole Cvita priredili su danas rođendansko slavlje za pamćenje svojim učenicima Antoniju i Ivoni koji po posebnom programu školu za cvjećare.


Zahvaljujući ravnatelju i nastavnici na proslavu im je stigao njihov najdraži pjevač Ivo Pattiera. Kako nam je ispričala Vinka, niti ona nije znala da će im na proslavu stići taj poznati šibenski pjevač jer je to ravnatelj do zadnjeg trenutka držao u tajnosti iako je ravnatelj prethodno svim profesorima slavljenika poslao pozivnice da dođu na proslavu.

 

- Veliki dio nastave Antonio i ja provedemo u pjesmi, a Ivo Pattiera mu je omiljeni pjevač. To sam ispričala i našem ravnatelju ne znajući što će nakon toga slijediti. Budući da sam se jako zbližila sa svojim učenicima odlučila sam im organizirati proslavu rođendana u školi i to sam kazala i ravnatelju Seksu. Napravila sam im omiljenu tortu lambada i dok smo u praktikumu pripremali proslavu ušao je Ivo Pattiera i zapjevao slavljenicima. Njihovoj sreći nije bilo kraja – prepričava nam nastavnica.

 

Ivona, kaže Vinka, nije krila da joj ovo nije najbolji rođendan, već najljepši dan u životu, dok Antonio nije mogao vjerovati da pjeva zajedno sa svojim omiljenim pjevačem.

 

Sve to bilo je toliko ganutljivo da je na kraju suzu pustio i Ivo Pattiera koji je kazao da mu niti jedan koncert nije ravan tom doživljaju.
 

Video

Iz kategorije: Vijesti