Datum objave: 19. Kolovoz 2016

Veliki koncert klape Cambi i Zorice Kondže na tvrđavi sv. Mihovila

Šibenik News
Šibenik News

Klapa Cambi i Zorica Kondža održat će zajednički koncert na ljetnoj pozornici tvrđave sv. Mihovila u Šibeniku. Koncert je najavljen za 9. rujna, s početkom u 21 sat. 

 

- Spektakularnim koncertom Klape Cambii specijalne gošće Zorice Kondže, obasjat ćemo još jednom najljepšu pozornicu Jadrana. Sva lipota kulturno - povijesne - glazbene dalmatinske baštine upravo će se 9. rujna, otpjevati na starim, ponosnim zidinama sv. Mihovila. Moj lipi andjele, Konoba, Projdi vilo, Još te uvik volin, Ultima partenca, Zapuvala je bura, Vilo moja....samo su neke od pjesama koje će klapa Cambi opet oživjeti, dvije nove pjesme „Ako me čuješ“ i „Opet ću poletiti“ kao i nekoliko pjesama iznenađenja za koje ne sumnjamo da će oduševiti publiku. Glazba, kojoj je jedini pravi smisao i svrha da bude hrana ljubavi, jedan je od načina da donoseći svoje glazbeno bogatstvo budemo dio Svijeta, jer glazba govori sve jezike, izražava sve osjećaje… - poručuju organizatori.

 

Ulaznice za koncert u prodaji su od 18. kolovoza, na svim prodajnim mjestima Eventima, a od 19. kolovoza mogu se kupiti i na blagajnama tvrđave sv. Mihovila i na tvrđavi Barone. Cijena ulaznice iznosi 100 kuna, 120 kuna. VIP ulaznica iznosi 150 kuna.

 

Iz kategorije: Vijesti