Datum objave: 26. Srpanj 2016

Odabrano pet šibenskih studenata poduzetničkog duha za Summer Jam Croatia 2016

Šibenik News
Šibenik News

Franka Erceg, Julia Ježina, Matija Blaće, Tomislav Plazanjić, Dalia Dujić i Ela Čoga šibenski su studenti, koji će sudjelovati na poduzetničkoj konferenciji Summer Jam Croatia 2016. Podsjetimo, Grad Šibenik je za petero njih omogućio besplatnu participaciju, dok je studentica Ela Čoga prijavljena u kvoti Sveučilišta u Splitu.



Odabrani studenti dobili su izvrsnu priliku da budu dio događanja, koje Studentski poduzetnički inkubator Ekonomskog fakulteta u Splitu organizira u suradnji sa španjolskim Sveučilištem u Malagi i Middlesex Universityjem iz Velike Britanije. Poziv je bio prvenstveno namijenjen studentima s poduzetničkim duhom i idejama, s obzirom da je Summer Jam Croatia jedinstvena međunarodna konferencija, koja kreira platformu za poduzetnike i mlade ljude.



Na konferenciji, što će se od 19. do 24. kolovoza održati u Pine Beach resortu u Pakoštanima, očekuje se oko sto sudionika. Njih će educirati 12 poduzetnika i mentora, a bit će formirano i 20 radnih grupa. Program je temeljen na radionicama, poslovnoj edukaciji i umrežavanju mladih ljudi. Koncept konferencije je zamišljen na način da će sudionici u grupama razvijati svoje ideje do krajnjeg prijedloga za njihovu realizaciju.

 

Iz kategorije: Vijesti