Datum objave: 01. Srpanj 2016

Iz policijskog notesa: U Vodicama tučnjava u pijanom stanju, u Šibeniku i Solarisu krađe

Šibenik News
Šibenik News

Dvojica muškaraca u dobi od 45 i 37 godina potukli su se u jednom vodičkom kafiću prilikom čega je mlađi muškarac nanio teške tjelesne ozljede starijem. Dogodilo se to u noći s četvrtka na petak, a oba muškarca, pokazalo se, bila su pod utjecajem alkohola.

 

Osumnjičeni mlađi muškarac zaradio je kaznenu prijavu zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda te se nalazi u pritvoru, dok će protiv oštećenog biti podnijet optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Šibeniku zbog remećenja javnog reda i mira.

 

- Proteklog dana na našem području su od značajnijih sigurnosnih događaja su prijavljene četiri krađe - stoji u istom policijskom izvješću, a kralo se na području Šibenika i u turističkom naselju Solaris.

 

Nepoznati počinitelji ukrali su novčanik s novcem i osobnim dokumentima 62-godišnjakinji i 36-godišnjakinji u Šibeniku, a u Solarisu su  48-godišnjem slovenskom državljaninu i 40-godišnjem poljskom državljaninu otuđilio po novčanik s novcem i osobnim ispravama.

 

Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnijete kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide radi otkrivanja počinitelja i pronalaska otuđenih predmeta.
 

Iz kategorije: Vijesti