Datum objave: 24. Lipanj 2016

GO SDP položio vijence i zapalio svijeće za poginule branitelje i civile Domovinskog rata

Šibenik News
Šibenik News

Obilježavajući 25. lipnja, Dan državnosti u Republici Hrvatskoj, prisjećamo se jednog od najvažnijih dana u modernoj hrvatskoj povijesti, dana kada je Hrvatski sabor donio deklaraciju o samostalnosti i suverenosti Republike Hrvatske. Slaveći obljetnicu hrvatske državnosti, s ponosom se sjećamo svih onih koji su u Domovinskom ratu pridonijeli da danas živimo u slobodnoj i neovisnoj domovini, posebice onih koji su za našu slobodu dali svoje živote.


Tom prigodom svim građanima Grada Šibenika i Šibensko-kninske županije GO SDP-a Šibenik čestita Dan državnosti Republike Hrvatske.


Unatoč naprecima koji su ostvareni u zadnjih 25 godina, postoji još mnogo izazova ispred svih nas i zajedničkog rada na boljoj budućnosti kako bismo svaki novi Dan državnosti dočekali s više optimizma od prethodnog.


U spomen na poginule branitelje i civilne žrtve u Domovinskom ratu, izaslanstvo Gradske organizacije SDP-a Šibenik, jutros je položilo vijenac i zapalilo svijeću ispred Središnjeg križa na gradskom groblju Kvanj. 

Iz kategorije: Vijesti