Datum objave: 16. Lipanj 2016

VIDEO: Dolazak Pink Winga najavljuje glumačka zvijezda među komičarima

Šibenik News
Šibenik News

Oko 150 VIP automobilskih entuzijasta te preko 350 popratnog osoblja koji će se brinuti za sudionike ove jedinstvene karavane luksuznih vozila, gastro - turističke senzacije s hrvatskih cesta u  petak, 17. lipnja, stiže u Šibenik. Riječ je, dakako, o Pink Wingu.


Sudionici su za prvu godinu većinom domaći, dok ima jedan dio stranaca (što iz regije, a što iz zapadne Europe).


- Okupljamo visoko pozicionirane poslovne ljude, vlasnike kompanija i menadžere koji imaju u vlasništvu
skupocjeni sportski automobil, te im kroz druženje i uživanje u svim pogodnostima ovog eventa pružamo
nezaboravni turističko-gastronomski vikend doživljaj - poručuju iz organizacije Pink Winga.


Ruta prolazi kroz neke od najlijepših krajolika u Hrvatskoj. Okupljanje i polazak je s prstena oko Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu.  

 

- Kako dio sudionika dolazi iz udaljenih gradova i inozemstva, plan je da im osiguramo noćenje u jednom od vrhunskih hotela u gradu Zagrebu. Naravno, vozila će već tad biti pripremljena i izložena što će svakako biti turistička atrakcija. Krajnje odredište je Hotel D-Resort u Šibeniku - stoji u priopćenju.

 

Polazak iz Zagreba je u 12 sati, a dolazak u Šibenik gdje će šibenska riva biti zatvorena za redovno prometnovanje zbog održavanja Pink WInga.

 

Večera za sudionike bit će održana u Perivoju Roberta Visijanija pod pokroviteljstvom Grada Šibenika i Turističke zajednice grada Šibenika. 

 

Nakon doručka u hotelu D Resort  Mandalini u subotu, 18. lipnja, započinje druga etapa, subotnja vožnja pod policijskom pratnjom od Šibenika prema Zadru, gdje bi karavana ekskluzivnih limenih ljubimaca s popratnom kolonom vozila prošla kroz grad Zadar te se zaustavila na najpoznatijem djelu Zadra, na „Pozdravu Suncu“ i „Morskim orguljama“.

 

Tijekom cjelodnevnog zadržavanja u Zadru za razgledavanje grada i ručak, vozila bi bila cijelo vrijeme zaustavljena na najatraktivnijoj lokaciju u gradu opet kao turistička atrakcija. Po završetku ručka slijedi povratak u Šibenik gdje slijedi ekskluzivna Gala večera u hotelu sa humanitarnim karakterom. Po završetku Gala večere slijedi veliki vatromet kojime označavamo početak VIP partya za sudionike.


Nedjelja je rezervirana za kasni checkout i organizirani odlazak na doručak na tvrđavi Barone pod pokroviteljstvom grada Šibenika te povratak prema Zagrebu preko NP Plitvička Jezera gdje od strane HTZ je organizirani ručak. 


- Kroz sva tri dana na području hotela održat de se i Pink Wing Luxury Expo gdje de se modi predstaviti luksuzni i ekskluzivni brandovi kao i auto proizvođači premium marki. Expo je zamišljen više kao showroom naših partnera gdje de svaki trenutak slobodnog vremena naših sudionika biti itekako zanimljivo utrošen.
Težište eventa je na lifestyle doživljaju a nikako ne na utrkivanju, skupljanju kazni i slično, štoviše to strogo
zabranjujemo detaljnim ugovorom koji sklapamo s sudionicima - poručuju organizatori.
 

Video

{be/Hb41HnHQ5Joremote}https://youtu.be/Hb41HnHQ5Jo{/be/Hb41HnHQ5Joremote}
Iz kategorije: Vijesti