Datum objave: 24. Kolovoz 2015

Izvođači radova na školi Meterize oglušili se na poziv da otklone nedostatke, otvoren postupak javne nabave

Šibenik News
Šibenik News

 

S obzirom da se na prvi natječaj nije javio niti jedan ponuđač, otvoren je postupak javne nabave u ponovljenom postupku za radove na otklanjanju nedostataka na Osnovnoj školi Meterize. Procijenjena vrijednost nabave bez PDV-a iznosi 1.120.000,00 kuna.

U ponovljenom postupku raspisane su ponude za obavljanje dviju grupa radova. U prvoj grupi to su fasaderski radovi, a u drugoj ostali građevinski radovi: zidarski, bravarsko-limarski, keramičarski, bojadisarsko-ličilački, kamenorezački, električarski radovi, strojarski, te poslovi odvodnje bujičnih voda.

Rok za dostavu ponuda ili zahtjeva za sudjelovanje je 11. rujna u 12 sati.

Elektronička dostava ponuda i zahtjeva za sudjelovanje nalazi se na web adresi: (URL) https://eojn.nn.hr/Oglasnik. Rok valjanosti ponude je 60 dana od isteka roka za dostavu ponuda, a kriteriji za odabir ponude je najniža cijena.

Naime, radove je potrebno izvesti s obzirom na nedostatke koji su se pojavili nakon što je nova zgrada škole stavljena u funkciju. Izvođači radova, Alkom d.o.o. i Cetina d.d., pozvani su da nedostatke otklone, no s obzirom da su se na zahtjev oglušili, Grad Šibenik je bio primoran aktivirati bankovnu garanciju, kako bi pokrio troškove uklanjanja nedostataka.
 

Iz kategorije: Vijesti