Datum objave: 25. Ožujak 2015

Tri mlade Šibenčanke uskoro pokreću prvi filmski kviz

Igor Bergam
Igor Bergam

 

U utorak 31.03. starta prvi Šibenski kviz o filmu. Na tu ideju došle su tri mlade Šibenčanke koje gaje ljubav prema sedmoj umjetnosti. Ana Rak, Ivana Šimundić i Rita Vuković osmislit će pitanja koja se vežu na filmsku umjetnost, a sudjelovati mogu svi zainteresirani u ekipama od dva do četiri člana. Kviz će se održavati jednom mjesečno u prostoru Azimuta.

"Ana i ja već dugi niz godina idemo u sva moguća kina i gledamo sve vrste filmova, bilo to blockbusteri ili alternativni filmovi. Prije pola godine smo počele i pisati za portal Filmske vijesti. Bile smo na nekolicini filmskih kvizova. Na ideju smo došle, skupa s prijateljicom Ivanom, jer smatramo da u Šibeniku nedostaje takvih sadržaja, a i ljudi baš ne idu u kino. Pokušat ćemo ih na ovaj način približiti filmu i nastojati potaknut njihovu ljubav prema istom" priča nam Rita.

Organizatorice obećavaju da pitanja neće biti teška i pozivaju sve ljubitelje filma da se okušaju u natjecanju znanja, jer kako kažu, čekaju ih i vrijedne nagrade koje za sada ne žele otkrivati.

Iz kategorije: Vijesti