Datum objave: 05. Prosinac 2014

KLAPA MASLINA U CVJETNOM DOMU: "Pivajte nam samo u ljubavi!"

Stanko Ferić
Stanko Ferić

„Pivajte nam samo o ljubavi!“ tražili su korisnici „Cvjetnog doma“  od Branka Bubice i  klape Maslina  koji su im danas  došli uljepšati blagdane.                                                                                                                                                                          

Pjesmom klape „Maslina“ i kolačima, blagdane je korisnicima šibenskog „Cvjetnog doma“ danas uljepšala Zajednica žena HDZ-a Šibensko – kninske županije „Katarina Zrinska. Članice „Katarine Zrinske“ donijele su u dom kolače, radost i blagdansko ozračje u povodu blagdana sv. Nikole, sv. Luice i Božića. Nastup klape „Maslina“ i legendarnog Branka Bubice pretvorio se u dirljivu feštu zahvaljujući i samim korisnicima „Cvjetnog doma“ koji su, kada ih je Branko Bubica upitao što žele da im on i klapa „Maslina“ zapjevaju kazali: „Pivajte nam samo o ljubavi. O lipoti i ljubavi!“ pa su i sami s njima zapjevali. U dobrom raspoloženju zahvaljujući ravnatelju „Cvjetnog doma“ Tomislavu Niniću čak se i zaplesalo.

Posebno dirljivi bili su trenuci kada su se klapi „Maslina“ pridružili časna sestra Božena i mandolinist Ante Jelić član klape „Šibenik“, jedne od najboljih šibenskih klapa svih vremena, koji sada živi u Domu.

Članice Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinska“ ovim su blagdanskim darom korisnicima „Cvjetnog doma“ na najljepši način završile svoju ovogodišnju dobrotvornu djelatnost tijekom koje su darovale knjige, organizirale zdravstveno – prosvjetiteljska predavanja, podupirale plemenitu misiju Ane Rukavine, brinule o braniteljima i podržavale ih te organizirale niz drugih akcija kako bi pomogle potrebitima i širile duh solidarnosti.

Foto: sibeniknews.com/mok.hr

Iz kategorije: Vijesti