Datum objave: 22. Rujan 2014

Biciklirajmo za svoj grad u povodu Dana Grada, a za Centar Šubićevac

Nina Medić
Nina Medić

Centar Dalmare, biciklistički klub Fortica i sustav javnih bicikala Nextbike u povodu  Dana grada  Šibenika organiziraju humanitarnu  biciklijadu „Biciklirajmo za svoj grad“ u Dalmare centru u subotu, 27.rujna. Sav novac prikupljen od startnine koja će iznositi 10 kuna biti će uplaćen za specijalnu školu, centar za odgoj i obrazovanje Šubićevac.

Start biciklijade je s parkinga Dalmare centra  (južni dio) s početkom u 10h. Za sve sudionike na parkingu Dalmare centra , biti će osigurana hrana i piće i također svi sudionici će sudjelovanjem moći osvojiti vrijedne nagrade.

Obzirom da djeci mlađoj od 9 godina nije dozvoljeno sudjelovanje na biciklijadi, za njih su organizatori pripremili poseban program. Na startu/cilju održat će se poligon spretnosti te će mališani također biti u mogućnosti osvojiti nagrade. Cijelo događanje popratit će DJ.

Za sve one koji nemaju vlastiti bicikl, Next bike osigurao je 30 bicikla , a biciklistički klub 12 bicikla. Projektu će se pridružiti i Policijska uprava Šibensko-kninska.

 

START: DALMARE SHOPPING CENTER 11:00

CILJ: DALMARE SHOPPING CENTER 12:00

10:00h

Okupljanje na parkingu Dalmare centra,prijave za biciklijadu.

(podjela brojeva, majica, posudba bicikla)

Natjecanje djece mlađe od 9 godina na poligonu spretnosti i podjela nagrada

10:45

Gradonačelnik otvara biciklijadu

11:00

Start biciklijade

12:00 pa na dalje

Doček biciklista, domjenak i izvlačenje nagrada

Za sve one sudionike biciklijade koji se prethodno registriraju na info-pultu, osiguran je besplatan najam bicikala na dan biciklijade!

Iz kategorije: Vijesti