Datum objave: 23. Veljača 2013

Prijavljene krađe kućanskih aparata, metala, novca, cigarete....

Diana Ferić
Diana Ferić

Serija krađa prijavljena  je protekkla 24 sata na šibenskom području, a za dvije, koje su se dogile ranije  otkriveni su počinitelji. 

Kako je danas priopćila policija, u vremenu od 1.rujna 2012. do 16.veljače  ove godine u Vodicama je, u Ulici Josipa Šprljana Akabe, nepoznati počinitelj provalio u kuću  56 - godišnjaka i ukrao  nekoliko kućanskih uređaja vrijednosti više tisuća kuna.           

Noću s 21. na 22.veljače 2013.g. u Grebaštici je nepoznati počinitelj provalio u tamošnju trgovinu i odnio više stotina kutija raznih cigareta i nekoliko tisuća kuna. 
          
U razdoblju od 18. do 22.veljače  ove godine u Šibeniku, u  Ulici Bana Josipa Jelačića nepoznati počinitelj je iz tamošnje kladionice otuđio manji novčani iznos.
          
Jučer dovršenom kriminalističkom istragom nad dvojicom 26-godišnjaka i 27-godišnjakom iz Šibenika utvrđena je osnovana sumnja da su 21.veljače 2013.godine u Ražinama Donjim iz ograđenog prostora  tamošnje tvrtke otuđili metalne otpatke vrijedne nekoliko tisuća kuna,a otkrili su i 35-godišnjaka s područja Lećavice i 31-godišnjaka s područja Kaštela  za koje postoji osnovana sumnja da su 21.veljače ove godine  u Ražnju   s jednog broda ukrali metalne djelove vrijedne  nekoliko desetaka  tisuća kuna .

Iz kategorije: Vijesti