Datum objave: 23. Srpanj 2012

Lokalizirani svi požari na šibenskom području

Diana Ferić
Diana Ferić

Lokalizirana su sva četiri požara koja su izbila danas poslijepodne na šibenskom području, a požar na Konjevratima u kojem je izgorjelo oko 6 hektara trave i niskog raslinja je i ugašen. U drugom velikom požaru u Vrpolju izgorjela je površina od 10 hektara. Taj je požar također  stavljen pod kontrolu, ali još nije ugašen. Vatra je u sva četiri požara bila zahvatila nenaseljena područja tako da stanovnici nisu bili ugroženi, doznejemo u operativnom centru profesionalne vatrogasne jeidnice u Šibeniku.

Objavljeno u 14 sati:Nova četiri požara gore na šibenskom području i to na potezu od Perkovića do Konjevrata, kako doznajemo u dežurnoj službi vatrogasne jedinice Šibenik. Šuma i nisko raslinje gore u Perkoviću, Slivnu, Vrpolju i Konjevratima. Najkritičnija je situacija na Konjevratima gdje bi gasiteljima u pomnoć svakog trenutka treba stići kianader. Požar u Donjem polju je lokaliziran.

Objavljeno u 10.30 sati:Požar je izbio nešto prije 10 sati na području Bikarca, u blizini deponija. Vatra se, nošena jakom burom, brzo širi prema Donjem polju. Požar je, kažu u dežurnoj složbi Profesionalne vatrogasne jedinice u Šibeniku, velikih razmjera, ali podrobnijih podataka još nemaju. 

Iz kategorije: Vijesti