Datum objave: 09. Svibanj 2012

Završen humanitarni turnir Policijske uprave šibensko - kninske

Diana Ferić
Diana Ferić

Policijska uprava šibensko - kninska,  regionalni   klub  IPA Šibenik i Opći sindikat te policijske uprave, uspješno su proveli akciju prikupljanja novca za  za pomoć obitelji nedavno preminulog policijskog službenika Branka Mikelić. Osim dobrovoljnih priloga koji su izdvojili njihovi zaposlenici i sindikat organizirali su i humanitarni malonogometni turnir koji je završen sinoć na igralištu sportskog centra "Marinko Kardum". Sve malonogometne ekipe platile su svoje sudjelovanje na turniru,a gledatelji karte te su se tako i oni uključili  u tu humanitarnu akciju.
U policijskom dijelu turnira unutar ove Policijske uprave pobjednik je ekipa Postaje pomorske policije Šibenik, drugo mjesto je zauzela ekipa Policijske postaje Šibenik dok je  treće mjesto pripalo ekipi Interventne jedinice policije.

 U kategoriji veterana, prvo mjesto je osvojila ekipa Interventne jedinice policije Šibenik,  drugo mjesto ekipa Odjela policije, dok je treće mjesto osvojila ekipa „Croatie“.

 U juniorsko-seniorskoj kategoriji prvo mjesto je osvojila ekipa NK „Dubravice“, drugo mjesto ekipa „Antihangara“ i treće mjesto NK „Bilice“.

Sinoć je  prostorijama kluba IPA Šibenik je održana svečanost na kojoj su pobjednicima uručeni pehari i medalje, a obitelji Branka Mikelić prikupljena novčana sredstva. Djeci Branka Mikelić uručeni i simbolični pokloni Zaklade policijske solidarnosti iz projekta „Knjigama do osmijeha“.  

Ta je humanitarna akcija počela  kako bi se prikupila pomoć za liječenje teško oboljelog Mikelića no on je u međuvremenu ipak izgubio bitku za život pa je pomoć namijenjena njegovoj obitelji. 
 

Iz kategorije: Vijesti