Datum objave: 20. Travanj 2012

BLAGO ANTI: Ne radi ništa i prima 17 000 kuna mjesečno

Diana Ferić
Diana Ferić

Ante Markov, bivši predsjednik uprave Janafa, sjedi kod kuće na Murteru, ne radi ništa i za to prima 17.000 kuna plaće. Posao iz snova namjestila mu je nova vlast koja ga je smijenila – tri dana prije kraja mandata. Sada se u Janafu pravdaju da im je jeftinije plaćati Markova da ne radi ništa nego mu isplatiti otpremninu na koju ima pravo jer je smijenjen – tri dana prije kraja mandata. Naime, Da mu ne bi morali isplatiti otpremninu od oko milijun kuna na koju je Markov imao pravo zbog smjene tri dana prije kraja mandata, doznajemo u Janafu, čelnici su s njim postigli dogovor.
- Šest mjeseci neće raditi ništa, sjedit će kod kuće na Murteru i primati plaću, ali nakon toga odlazi. I on je potpisao - tvrde u Janafu.
Na tu lagodnu funkciju Markov ima pravo još četiri mjeseca, do 10. kolovoza, kada mu istječe otkazni rok od šest mjesci.A zašto mu sada otpremninu iz svog džepa ne isplati taj veleum koji ga je smijenio – tri dana prije roka pita se Edi Jurković u svojoj kolumni  u Večernjem listu.

Foto: Jutarnji list

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3