Datum objave: 08. Ožujak 2012

Večeras: Klapska pisma, žongleri i DJ za pripadnice nježnijeg spola

Dora Žganjer
Dora Žganjer

Mnogi restorani i kafići u Šibeniku i okolici današnji dan odlučili su posvetiti nježnijem spolu i prigodnim programom obilježiti Međunarodni dan žena. U Restoranu Krka Belvedere večeras će vas uživo zabavljati sastav Bagatin i bogati meni sve po cijeni od 100 kuna. Posebni gost je sudionik ovogodišnjeg Supertalenta, žongler Borislav Vranić, a svaka gošća dobit će garoful kao mali znak pažnje.
Restoran Atrium na Lozovcu večeras će ugostiti klapu Cambi, a u cijenu od 200 kuna uključena je i svečana večera.
Prigodnu večer posvećenu ženama organizira i caffe bar No7 iz Vodica odakle pozivaju sve žene, majke, kraljice da uz dobru muziku i ugodnu atmosferu proslave svoj dan.
Od šibenskih događanja večeras izdvajamo večer u pizzeriji Adriana uz klapu Nas Quatros. Organizatori najavljuju odličan riblji i mesni meni, piće dobrodošlice i desert sve po cijeni od 120 kuna.
Iz rakija i Chill Out bara pozivaju sve drage dame, ali i gospodu da večeras uživaju u promotivnim cijenama rakije za pripadnice nježnijeg spola. Za probranu i kvalitetnu glazbu će se pobrinuti DJ Meng Ren, a svaka dama dobit će i mali poklon iznenađenja, najavljuju iz rakijarnice.
 

Iz kategorije: Vijesti