Datum objave: 24. Veljača 2012

NK Šibeniku stiže novac od transfera Ante Rukavine

Dora Žganjer
Dora Žganjer

Novac za isplatu 700 tisuća kuna duga sedmorici igrača NK Šibenik stiže od splitskog Hajduka koji je do 15. ožujka dužan Šibeniku isplatiti 350 tisuća eura od transfera Ante Rukavine u grčki Panathinaikos. Direktor kluba Marko Karađole danas je izvijestio novinare da je u klub konačno stigla odluka Arbitražne komisije Hrvatskog nogometnog saveza prema kojoj je NK Šibenik dobio spor oko Rukavininog transfera s Poljuda u Grčku, što bi moglo bar za neko vrijeme riješiti financijske probleme kluba sa Šubićevca.

Osim sedmorice vjerovnika NK Šibenik čeka još podmirivanje dugova u nizu izgubljenih arbitražnih sporova. Velik dio igrača koji su klub napustili tijekom zimske pauze od kluba potražuje novac, a dug prema svim igračima procijenjen je na oko dva milijuna kuna. 

Uprava nogometnog kluba Šibenik postigla je odgovor sa svih sedam vjerovnika koji su pristali na odgodu plaćanja duga do sredine ožujka, te nema prepreka da se sutrašnja utakmica na Šubićevcu protiv Intera održi. Karađole je danas kazao da će sastanak sa svim vjerovnicima na kojem će se dogovoriti detalji i rokovi plaćanja duga biti održan u idućih 15 dana do kad bi trebao stići i novac iz Hajduka.

Iz kategorije: Sport