Sidebar Menu

Datum objave: 21. Veljača 2012

Dašak optimizma na Šubićevcu: Postignut dogovor s petoricom igrača

Dora Žganjer
Dora Žganjer

Uprava NK Šibenik postigla je dogovor s pet od sedam vjerovnika kojima duguje oko 700 tisuća kuna, a u tijeku su pregovori s još dvojicom pa u klubu raste optimizam i postoji nada da će se subotnja prvoligaška utakmica na Šubićevcu ipak odigrati. Na danas održanoj konferenciji za novinare direktor kluba Marko Karađole kazao je da je dogovorom s petoricom igrača postignut dogovor o odgodi plaćanja duga do 15. ožujka. Klub je pod suspenzijom zbog dugovanja još od 6. prosinca prošle godine, a Disciplinska komisija HNL-a je jučer odbila žalbu kluba i molbu za ukidanjem suspenzije.
Na Šubićevcu se nadaju da će do subote vjerovnici uzeti u obzir argumente kluba i pristati na odgodu plaćanja duga. Argumenti se svode na nadu u dobivanje spora s Hajdukom oko duga za transfer Ante Rukavine u Panathinaikos teškog oko 350.000 eura i novac od naknade za razvoj Antonija Jakoliša koji bi njegov novi klub, ukrajinski Kryvbas trebao uplatiti u Šibenikovu blagajnu, a radi se o svoti od 330 tisuća eura.
 

Iz kategorije: Sport

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.