Datum objave: 11. Siječanj 2012

Goran Blažević potpisao za Hajduk

Dora Žganjer
Dora Žganjer

Bivši vratar i kapetan NK Šibenika potpisao je četverogodišnji ugovor sa splitskom Hajdukom i to bez odštete. Blažević se prije tjedan dana arbitražom rastao sa Šibenikom, a klub mu duguje još oko 300.000 kuna.
- Iznimno sam sretan što sam se vratio u Hajduk. Dat ću sve od sebe da opravdam povjerenje kluba i navijača - rekao je za 24 sata nakon potpisivanja ugovora Blažević
Njegovim dolaskom izvjesno je kako će Danijel Subašić morati otići iz Hajduka ili će preseliti na tribine. Ovim potezom predsjednik Hajduka Hrvoje Maleš jasno je dao do znanja kakav će tretman ubuduće imati oni koji ne žele produljiti ugovor s klubom. Blažević ima 25 godina, ponikao je u omladinskom pogonu Hajduka, na golu Šibenika izborio je i pozive u reprezentaciju, a dolazak u Hajduk odskočna mu je daska za transfer u inozemstvo. Na odlasku iz Šibenika je još nekoliko igrača koji zbog neisplate plaća i sukoba s upravom brzinski traže novi matični klub. Blažević se uklopio u "Malešov plan i program" te je potpisao progresivni ugovor koji mu nudi stimulativna primanja za nastupe, plasmane i trofeje. U startu je to manje od 100.000 eura, no s bonusima može biti i puno više. (24 sata)

Iz kategorije: Sport