Datum objave: 05. Siječanj 2012

NK Šibenik: Trojici igrača raskinuti ugovori

Dora Žganjer
Dora Žganjer

Stipe Bačelić Grgić, Goran Blažević i Ivan Medvid i službeno više nisu igrači NK Šibenika. Od Arbitražnog suda Hrvatskog nogometnog saveza dobili su odluku o raskidu ugovora na štetu Nogometnog kluba Šibenik. Prema pisanju Sportnet-a, Blaževiću je klub dužan isplatiti oko 350.000 kuna, dok je u slučaju druge dvojice, konačna odluka o dugu odgođena do 16. siječnja. Arbitražna komisija Hrvatskog nogometnog saveza, odlučivat će i o prijavama još dvojice nogometaša Šibenika, koji su također zatražili raskid ugovora, a to su Marko Kartelo i Ivan Fuštar.
Goran Blažević i Stipe Bačelić-Grgić i Ivan Medvid imali su još šest mjeseci ugovora sa šibenskim prvoligašem, ali Arbitražni sud HNS-a, zbog neisplate plaća, donio im je raskid ugovora na štetu kluba, odnosno slobodan izbor nove destinacije u karijeri.
Iako je novi prvoligaš Lučko na svojim službenim internetskim stranicama kazao kako je zainteresiran za dovođenje Šibenčanina Stipe Bačelića-Grgića, od posla, ovom prilikom, izgleda, neće biti ništa. Bačelić-Grgić danas nam je kazao: "Bilo je kontakta s ljudima iz Lučkog, interes je postojao, bili su vrlo korektni. Ja sam im se zahvalio, u ovom trenutku posao se ne može realizirati. Imam neke druge kombinacije, nešto više moglo bi se znati do kraja ovog tjedna."
Stegovna komisija kluba sa Šubićevca, koja je trebala odlučiti o mogućim kaznama za štrajkaše, još se uvijek nije sastala, iako je to bilo najavljeno još za kraj prošle godine.
Pripreme će početi u ponedjeljak, 09. siječnja, a tko će se sve pojaviti na prvoj prozivci od mogućih (potencijalno) novih igrača još nije definirano. (Sportnet)

Iz kategorije: Sport