Datum objave: 16. Rujan 2011

Oslabljeni Šibenik igra danas u Kranjčevićevoj protiv Zagreba

Diana Ferić
Diana Ferić

Nogometaši Šibenika sastaju se danas sa Zagrebom na stadionu u Kranjčevićevoj, u osmom kolu MaxTv Prve lige. Zbog ozlijeda i kartona  Šibenčani u Zagreb odlaze oslabljeni: "Zdravstveni bilten nije baš sjajan. Imamo dosta ozlijeđenih igrača i to je najviše što me muči. Jer nismo uspjeli tijekom tjedna uspjeli uigrati sve što sam planirao. Kompletna zadnja linija nije odradila niti jedan trening. Međutim, nadam se da ćemo ipak uspjeti nešto skrpati“, kazao je trener Goran Tomić.

Naglasio je kako su očekivanja su kao i uvijek – ne izgubiti utakmicu te prizznao da susret sa Zagrebom neće biti lagan: "Bit će jako teško jer Zagreb je u formi, zadnju utakmicu su dobili Lokomotivu koja ja odlična momčad. Dosta su se pojačali, imaju samopouzdanja, igraju na domaćem terenu, a znamo kad se igra doma da je to uvijek prednost. Plus toga u naletu su. Ali, kažem vam, meni je jako drago što ova momčadi drži pozitivnu atmosferu na treningu. To me jako veseli. Pored svih problema koji nas muče oni jednostavno daju sve od sebe na svakom treningu. Dat ćemo svoj maksimum, za koliko će to biti dovoljno to ćemo vidjeti“, izjavio je Tomić.

Igrać Šibenika  Zeni Husmani novinarima je kazao kako je atmosfera u momčadi dobra i da dosta digla zadnjih tjedan – dva. (HNK Šibenik)

Zagreb i Šibenik igraju u Kranjčevićevoj  u 19 sati.

Iz kategorije: Sport