Datum objave: 08. Kolovoz 2011

Pobjeda VK Adriatica uz pomoć Perice Bukića

Dora Žganjer
Dora Žganjer

Vaterpolisti Adriatica zabilježili su novu pobjedu. U okviru 8. kola druge vaterpolo lige, sjever, oni su na gostovanju u Opatiji bili bolji od istoimenog domaćina rezultatom 8:6. i tako zadržali vrh ljestvice druge lige sjever, prenosi Šibenski sport.
U nedostatku svojih najboljih igrača, Vlahovića i Santinija koji su na pripremama juniorske reprezentacije, te Marelje koji zbog bolesti nije nastupio, ulogu vođe i prvog strijelca Adriatica preuzeo je najstariji, Perica Bukić, koji je sa četiri pogotka i nekoliko maestralnih poteza u napadu i obrani pokazao kako godine nisu ostavile prevelikog traga na njegovo vaterpolo znanje. Bukić se nedavno vratio u bazen upavo zbog želje da promovira šibenski vaterpolo i pomogne mladim nadama našeg grada.
Sama utakmica protekla je u dominaciji Adriatica koji je imao konstantnu prednost od 1-2 gola, pa je na kraju šibenski sastav zasluženo slavio i ostao na čelu tablice 2. vaterpolo lige, skupina sjever.
Za Adriatic su nastupili Sučić (14 obrana), Marčić, Antić , Bumbak, Bumba 1,Bukić 4,Vlahov, Stošić 2, Guberina 1, Kolanović.

Iz kategorije: Sport