Datum objave: 19. Srpanj 2011

Hajduk - Šibenik na Poljudu 2 : 1

Diana Ferić
Diana Ferić

Hajduk je pobijedio Šibenik večeras na Poljudu rezultatom 2 : 1, u prvom kolu Prve hrvatske nogometne lige. Igrači Hajduka  dominirali su terenom i stvarali šanse ali gostujući igrači im nisu dali sve do 86. minute da to pretvore u povoljan rezultat. Hajduk je sve vrijeme bio u napadu,a Šibenik se uspješno branio. Tek u 86. minuti, nakon pogreške šibenskog obrambenog igrača Krište, pobjedonosni gol za Hajduk postigao je Tomasov. Na taj način domaćini su došli do pobjede kako su i najavljivali.  Utakmica se igrala pred 15 000 gledatelja. 

 Prvo poluvrijeme utakmice  završilo je nerješeno 1: 1. Hajdukovci su poveli u trećoj minuti golom Vukušića ali Šibenik je u 9. minuti, preko novog igrača Vuka izjednačio. Hajduk je bio bolji prvih 20 minuta no nakon toga tempo utakmice je opao, možda i zbog vrućine i sparine..
Hajduk i Šibenik danas su na Poljudu otvarili novu sezonu HNL-a. Bijeli su u dosta izmijenjenom sastavu u odnosu na proteklu sezonu. Mnogo novih imena je u momčadi, a navijači ove godine očekuju iskorak u prvenstvu. Sve osim tri boda danas bi bilo katastrofalno za momčad Krasimira Balakova.
 

Foto: hajduk,hr

Iz kategorije: Sport