Datum objave: 03. Ožujak 2023

VESLANJE / Šibenski veslači Franko Dobra prvi, a Franka Zorčić druga na „Croatia Indooru 2023“ - testu forme za reprezentaciju Hrvatske.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Veslači „Krke”, kandidati za veslaču reprezentaciju Hrvatske, Franka Zorčić, te Franko Dobra, Vito Jakoliš, Nikola Knežić, Marko Martinović, Bartol Medić i Jakov Slavica, uspješno su na Croatia Indooru 2023“na veslačkim simulatorima  položili  teški test provjere forme i spremnosti za sastav reprezentacije Hrvatske.
Najbolje rezultate u konkurenciji više od 400 najboljih veslačica i veslača Hrvatske među kojima su bili i braća Sinković, postigli su Franko Dobra koji je osvojio prvo mjesto i Marko Martinović koje je osvojio treće mjesto u kategoriji mlađih juniora. Veslačica "Krke" Franka Zorčić bila je druga u konkurenciji juniorki, a odličan rezultat postigao je i Jakov Slavica koji se još oporavlja od ozljede zbog koje dulje vrijeme nije mogao u istoj kategoriji.On je  bio izvrstan deseti. 
U konkurenciji starijih juniora Vito Jakoliš zauzeo je izvrsno 5. mjesto, Nikola Knežić jedanaesto, a Bartol Medić devetnaesto mjesto.

Foto: Nives Crnogaća / VK Krka 

 

Iz kategorije: Sport