Datum objave: 25. Listopad 2022

PLIVANJE / Toni Slavica i Josip Bepo Srzić, plivači PK „Šibenik” pobjednici „Jadran Grand Prixa” u svojim kategorijama.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Na prestižnom „Jadran Grand Prix” plivačkom turniru u Splitu koji je ponovno održan nakon dvije godine prisilne pauze, šibenski plivački klub „Šibenik” postigao je izvrsne rezultate i odlično otvorio novu natjecateljsku sezonu. U konkurenciji 260 natjecatelja iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine PK „Šibenik” je bio među favoritima u svim kategorijama, a najbolji su bili Toni Slavica i Josip Bepo Srzić. Toni Slavica je nastupio u četiri discipline, a pobijedio je u svojim najboljim disciplinama, 200 i 400 mješovito u disciplini 100 mješovito bio je srebrni, a u disciplini 200 slobodno bio je na petom mjestu.
Josip Bepo Srzić
je u disciplini 100 mješovito bio najbrži kod mlađih juniora dok je u istoj konkurenciji u disciplini 100 prsno bio srebrni.
U mlađe juniorskoj konkurenciji
PK „Šibenik” imao je još dvojicu plivača koji su se popeli na pobjedničko postolje. To su Matej Vukičević koji je drugog dana natjecanja osvojio srebro u disciplini 50 leđno i Mauro Galić koji je osvojio srebro u disciplini 100 leptir.
Daniel Bušac je nastupio u 4 discipline a najuspješniji nastup
imao je na 200 metara prsno u kojoj je izborio nastup u C finalu. Šimun Srzić izborio je mjesto u finalu u disciplini 200 slobodno, ali nije nastupio zbog viroze. Mlađi juniori PK „Šibenik” na splitskom „Jadran Grand Prixu” isplivali su osobne rekorde.

Iz kategorije: Sport