Datum objave: 30. Srpanj 2022

NOGOMET / „Šibenik” je u žestokoj utakmici na Šubićevcu pobijedio jaku „Lokomotivu”

Stanko Ferić
Stanko Ferić

U trećoj utakmici 1. HNL „Šibenik” je na svom terenu pobijedio jaku „Lokomotivu”. Bila je to žestoka utakmica puna napetosti i tenzija u kojoj je „Šibenik” pokazao da je ekipa s karakterom i da se zna „potući”. Posebno je dobra i uvjerljiva bila obrana „Šibenika” koja je uspješno odolijevala napadima „Lokomotive”.
Prvo poluvrijeme bilo je pravi nogometni vatromet, uzbudljiva, dinamična utakmica s puno prilika na obje strane. „Šibenik” je poveo u 38. minuti i s tim se rezultatom otišlo na odmor.
U drugom poluvremenu „Lokomotiva”
je žestoko napadala. Obrana „Šibenika” uspješno je odolijevala, a dobro je funkcionirao i napad pa je „Šibenik” u 74. minuti poveo s 2 : 0. „Lokomotiva” je nakon toga pritisnula još jače Lokomotiva” , ali je „Šibenik” uspješno odlijevao sve do 81. minute kada je dosuđen kazneni udarac za „Lokomotivu”. Najstroža kazna dosuđena je vrlo diskutabilno. „Lokomotiva” je smanjila na 2 : 1 i nastavila napadati pa je na samom kraju utakmice u 99. minuti uspjela izjednačiti, ali je VAR poništio taj pogodak pa je „Šibenik” mogao proslaviti svoju prvu prvenstvenu pobjedu ove sezone.

ŠIBENIK – Stadion Šubićevac. Gledatelja 1298. Sudac: Ivan Bebek (Rijeka). Pomoćnici: Kečkiš, Fajfarić. Četvrti sudac: Titlić. VAR: Kolarić. AVAR: Mihalj.

ŠIBENIK: Rogić – Perić, M. Matić, Mesa – Arai, Salomon (od 90‘ Skorup), Rak (od 58. B. Matić), Mina – Vidović (od 58.M. Čanadi), Ćurić (od 72.Dolček) – Čop (od 90‘ Delić).TRENER: Damir Čanadi.

LOKOMOTIVA: Santini – Vranjković (od 46. Goričan), Mersinaj, Soldo, Miličević – Cokaj, Bubanja (od 58. Bošković) – Aliyu – (od 25. Tuci), Vasilj (od 79. Šotiček), Stojković (od 46.Cipetić) – Kulenović. TRENER: Silvijo Čabraja.

 

Iz kategorije: Sport