Datum objave: 19. Prosinac 2021

NOGOMET / O ho ho ho! „Šibenik” na gostovanju u Velikoj Gorici uzeo jakoj „Gorici” tri velika boda.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Nogometaši „Šibenika” vratili su se s gostovanja u Velikoj Gorici s punom vrećom bodova. Uzeli su „Gorici” od koje su do sada uvijek gubili, tri velika boda i definitivno se usidrili na solidnom sedmom mjestu. Za razliku od „Šibenika” kojemu poraz ne bi nanio preveliku štetu, „Gorica” je porazom na vlastitom terenu jako zaostala za vodećom ekipom s vrha tablice kojoj je pomalo dahtla za vratom.
„Šibenik” je u Velikoj Gorici igrao taktički dobro. Isplatili su mu se dobro organizirana obrana i jaka kontra. "
Gorica" je imala loptu u svom posjedu gotovo 70 posto vremena, ali je bila neučinkovita i nije znala najprije stvoriti, a potom iskoristiti prilike koje je imala, a imala ih je. „Šibenik” je s druge strane sve to odlično iskoristio i ostvario svoju prvu pobjedu nad „Goricom” od koje je do sada redovito gubio. Susret „Gorice” i „Šibenika” bio je prava nogometna poslastica. Odlična, dinamična, borbena i dramatična utakmica s nizom preokreta kakva se može samo poželjeti.

Foto: PIXEL / Željko Hladika

STRIJELCI: 1-0 Lovrić (12), 1-1 A. Jakoliš (30), 1-2 Delić (51), 2-2 Stojanovski (68), 2-3 M. Jakoliš (87)

GORICA: Kotarski - Doka (od 54 Mitrović), Jovičić, Šimunović, Musa - Junior, Babec (od 89. Golubickas) - Delfi (od 54. Šroler), Kalik, Lovrić - Brodić. Trener Krunoslav Rendulić.

ŠIBENIK: Rogić - A. Jakoliš, Bilić, Batarelo, Mina - Rak (od 73. Attys), Cvetković - M. Jakoliš (od 90. Bedoya), Marin (od 90. Mena), Kvesić (od 61. Dasilva) - Delić. Trener Mario Rosas.

Iz kategorije: Sport