Datum objave: 19. Kolovoz 2021

NA ŠUBIĆEVCU PREDSTAVLJEN "KRALJ INDIJE" / Jhingan je uvjeren da je njegov dolazak u HNK Šibenik dobar i za klub i za njega osobno

Diana Ferić
Diana Ferić

Sandesh Jhingan, zvan i  kralj Indije, novi stopper HNK Šibenik izrazio je na današnjem predstavljanju javnosti na Šubićevcu zadovoljstvo dolaskom u Šibenik. Uvjeren je kako će to biti pun pogodak i za klub za njega osobno.

 Njegovo predstavljanje javnosti izazvalo je velik, do sada nezepamćen interes medija, kada je riječ o HNK Šibenik. 
 Kazao je kako mu je oduvijek bila želja igrati u Europi te da je imao još neke ponude, a objasnio je  zašto se odlučio za Šibenik.
 
“Nekoliko dana razgovarali smo o mom dolasku ovdje. Za mene, ključno je što trener misli, uklapam li se u njegov sustav. Razgovarao sam s trenerom Rosasom gotovo 30 minuta, rekao mi je što vidi u meni, što očekuje od mene, koje su moje pozitivne, a koje negativne strane. Imao sam dojam da je moje igre gledao godinama. To mi je dalo samopouzdanja, pomoglo mi je da razumijem sustav, po tome mi je bilo jasno i da je riječ o klubu koji želi napredovati. Ključan je dakle bio razgovor s trenerom”, kazao je kako javlja ŠibenikIN.
 
Istaknuo je i kako se on i supruga u Šibeniku odlično osjećaju. Grad im sejako sviđa.
 
 “Osjećam puno ljubavi, dobivam veliku podršku i iz domovine i iz Šibenika i hvala im na tome. Sjajno sam prihvaćen ovdje, ljudi su prekrasni, kao i grad i nadam se da ću se svojim igrama odužiti na pravi način. Jer najbitnija je moja igra na travnjaku”, istaknuo je. 
 
Već na početku se pokazalo da je HNK Šibenik napravio dobar marketinški  potez dovodeći kapetana indijske nogometne reprezentacija na Šubićevac,a to je  umnogostručilo  broj njihovih pratitelja na društvenim mrežama. 

Direktor HNK Šibenika Jure Zoričić kazao je kako osim sportskih očekuju i marketinške rezultate od angažiranja  Jhingana te da im s eveć javljaju novi sponzori.

FOTO: Hrvoje Jelavić, Pixell

Iz kategorije: Sport