Datum objave: 13. Svibanj 2021

TENIS / TK "Šubićevac" ponovno pretvara Šibenik u tenisku metropolu. Od 17. do 30. svibnja organizira čak dva nova međunarodna turnira.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

TK "Šubićevac" nakon uspješno organiziranog ITF M 15 ŠIBENIK OPEN 2021. teniskog turnira Šibenik Open na kojem su sudjelovala 64 tenisača iz 14 zemalja, ponovno će biti nositelj profesionalnog turnira tenisača iz kalendara Međunarodnog teniskog saveza. Riječ je o dva turnira, za tenisače i tenisačice. Rezultati s oba donose bodove WTA i ATP listu i imaju nagradni fond od 15 000 dolara. Prvi turnir igra se od 17. do 23. svibnja na teniskim terenima na Šubićevcu. Odmah, 24. do 30. svibnja kvalifikacijski turnir tenisačica za ITF turnir tenisačica u Tučepima tako da će Šibenik punih 14 dana biti jedno od svjetskih središta profesionalnog tenisa.

Organizatori turnira su TK "Šubićevac" i Hrvatski teniski savez, a generalni pokrovitelj je Grad Šibenik. Posebno je značajna vijest da će tijekom oba turnira TK "Šubićevac" organizirati trening kamp na kojem će s tenisačicama i tenisačima raditi izbornici nacionalnih selekcija.

Iz kategorije: Sport