Datum objave: 11. Kolovoz 2020

NAŠI U SVIJETU / Pogledajte odličnu igru Daria Šarića na sinoćnjoj utakmici Phoenix Sunsa i Oklahoma City Thundera

Diana Ferić
Diana Ferić

Los Angeles Lakers su sinoć, zahvaljujući trici Kyla Kuzme 0.4 sekunde prije kraja, svladali sa 124:121 nad Denver Nuggetse. Vrlo dobru utakmicu u novoj pobjedi Phoenix Sunsa odigrao je hrvatski košarkaš Dario Šarić, kako piše tportal.

LeBron James činise, polako diže formu za play-off i ne igra punom snagom. Usprkos tome ubacio je 29 koševa uz 12 asistencija za Lakerse koji su prekinuli niz od tri poraza, dok je Anthony Davis utakmicu završio sa 27 koševa, a Kuzma sa 25.

Kod Nuggetsa je osam igrača upisalo dvoznamenkasti učinak, a najučinkovitiji je bio Michael Porter Jr. sa 15 koševa.

Nuggets zahvaljujući ovom porazu zaostaju utakmicu i pol za Los Angeles Clippersima u borbi za drugo mjesto u Zapadnoj konferenciji. Ove dvije momčadi igraju u srijedu.

Toronto Raptors su sa 114-106 svladali Milwaukee Buckse, a do pobjede ih je vodio Chris Boucher s učinkom karijere -25 poena i 11 skokova.

Obje su momčadi igrale bez svojih najboljih igrača pa je Milwaukee predvodio Kyle Korver s 19 ubačaja, a Khris Middleton je dodao 17.

U prvoj utakmici večeri Phoenix Sunsa su sa 128-101 pobijedili Oklahoma City Thunder i ostali su tako neporaženi u nastavku sezone. Hrvatskom košarkašu Dariju Šariću je izmaknuo double-double, on je utakmicu u kojoj je odigrao 23 minute zabio 16 koševa (šut iz igre 7/12, trice 1/3) i upisao devet skokova uz dvije asisstencije te po jednu ukradenu loptu i jedan blok.

Kako je Dario igrao pogledajte  na ovom videu:

 

FOTO / EPA

 

Video

Iz kategorije: Sport