Datum objave: 16. Prosinac 2019

USPJEH GIMNASTIČARKI NEBA: Na Međunarodnom natjecanju u zagrebu osvojile 4 medalje i jedno šesto mjesto

Diana Ferić
Diana Ferić
Članice šibenske udruge ritmičke gimnastike NEBO postigle su uspjeh na 14. Mednarodnom turniru u ritmičkoj gimnastici koje je održano u Zagrebu,u organizaciji KRG Zagreb! Njihova najbolja vježbačica  Eva Sršen nastavlja u pobjedničkom tonu te je na prvom turniru ove sezone osvojila zlatnu medalju u vježbi s obručem, kategorija HOPES(2010.g). Njena klupska kolegica Tonka Rupić okitila se  srebrom  u istoj kategoriji.
Ema  Berišić HOPES 2009.g., osvojila je brončanu medalju u vježbama s obručem, a Stela  Ćurak  šesto mjesto,HOPES 2009.g.
 Najbolja tehničarka u klubu i u ovom trenutku najstarija vježbačica u klubu Marta Miškić,u kategoriji predjuniors osvojila je još jednu brončanu medalju.
 
Sudjelovalo je 179 djevojčica iz Kanade Bugarske,Norveške, Egipata,Indije,Izraela, Italije, Mađarske,Crne Gore, BiH, Slovenije,Njemačke i Hr.
 
 
"Sudjelovali smo u kategorijama Predjuniors,i Hopes,rekvizit obruč.Iz Zagreba smo se vratili sa 4 medalje i jednim šestim mjestom!Ponosni smo kao i uvijek na sve naše vježbačice koje su ovaj vikend predstavljale naš klub u Zagrebu s trenericom Annom koja nam je dala vjetar u leđa i potvrdu da smo i dosad radile dobru gimnastiku", ističe predsjednica kluba Dragica Gulin.
Iz kategorije: Sport