Datum objave: 15. Srpanj 2019

Ivica Tucak zadovoljan, ali ne dopušta ljuljanje na lovorikama pobjede

Diana Ferić
Diana Ferić

Izbornik hrvatske vaterpolske reprezentacije Ivica Tucak bio je jako zadovoljan izvedbom i pobjedom protiv Australije, no dodao je kako se ova utakmica treba što prije zaboraviti i ići dalje, piše portal Sportnet.hr.


Na najbolji mogući način Hrvatska je otvorila Svjetsko vaterpolsko prvenstvo koje se igra u Južnoj Koreji. Barakude su pokazale nadmoć protiv Australije koju su svladali rezultatom 14:4, a itekako zadovoljan bio je izbornik Ivica Tucak.
"Odigrali smo jednu briljantnu utakmicu, potpuno psihološki pripremljeni za početak turnira i za ovako teškog protivnika. Nakon ovakvog rezultata čovjek ne bi rekao. Mojim igračima čestitke, odlična izvedba u svim segmentima vaterpolske igre."

 

 

Naravno, radi se o tek prvoj utakmici na natjecanju.
"Sada moramo zaboraviti utakmicu što prije, čim sjednemo u autobus to ću reći i igračima. Na ovu utakmicu ostaje lijepa uspomena, ali to je završena priča. Sada idemo dalje, nemamo puno vremena jer nas čeka još jedan sličan protivnik, SAD. Pobjedom protiv njih osigurat ćemo četvrtfinale, ali dosta je posla pred nama. Još nismo niti počeli. Ipak, moram biti zadovoljan današnjom igrom, mislim da je ovo bilo na granici fenomenalnog."

FOTO:RTL
 

Iz kategorije: Sport