Datum objave: 02. Kolovoz 2016

Aco u nimalo gospodskom izdanju pokazao dalmatinski temperament i postao viralni hit

Šibenik News
Šibenik News

Više nego o rezultatu košarkaške utakmice na pripremnom turniru između Srbije i Hrvatske koja se igrala sinoć u Cordobi, jutros se priča o ponašanju šibenskog trenera, izbornika Ace Petrovića uz parket. 

 

Hrvatska je izgubila od Srbije rezultatom 88:76 i to prvenstveno zbog greški koje su ponavljali izabranici Ace Petrovića koji nije mogao sakriti svoj bijes.

 

Kamere u dvorani uhvatile su sve pa tako i njegov ispad.

 

- Mi smo 27 poena dali na bazi naše dobre igre. Oni su 25 dali na bazi kur..! Ništa. Samo na naše pizdarije - dobro se čuje šibenski trene u videu koji je ubrzo nakon pojavljivanja u 'eteru' postao internetski hit.

 

 

 

 

Video

{YouTube}Aco je poznat po tome što temperamentno vodi svoju momčad, a ništa drugačije nije bilo ni protiv Srbije. Bio je to susret koji je Hrvatska izgubila prije svega zbog vlastitih pogrešaka. Hrvatski stručnjak je tijekom dvoboja imao vulgaran ispad. 'Mi smo 27 poena dali na bazi naše dobre igre. Oni su 25 dali na bazi kur..! Ništa. Samo na naše pizdarije', žestoko je pojašnjavao Petrović. Na njegovu nesreću kamera je dobro snimila sve što je rekao pa je taj video postao hit u regiji{/YouTube}
Iz kategorije: Sport