Datum objave: 14. Srpanj 2016

Plaža Banj domaćin: Jadranske igre mijenjaju ime, ali ostaju u Šibeniku

Šibenik News
Šibenik News

Treću godinu zaredom Jadranske igre pretvorit će Šibenik u epicentar odlične ljetne zabave. Iako ove sezone stižu pod novim imenom - City Games, popularne igre šibenskoj publici i dalje garantiraju pregršt adrenalina i smijeha.

 

Natjecanje čiji su organizatori Turistička zajednica grada Šibenika i agencija Adria events iz Rijeke održat će se 20. srpnja na plaži Banj.

 

- Plaža Banj, na kojoj se i inače odvijaju sportska natjecanja, idealna je za naše igre i jako nam je drago vratiti se. Svaki smo put odlično primljeni i zapravo se tu osjećamo kao kod kuće - izjavio je autor projekta Miroslav Krzyk uoči dolaska u Šibenik.

 

Igre će u 18 sati otvoriti juniori. U 19.30h seniorske ekipe odmjerit će snage u napetim i zabavnim disciplinama poput letećeg vaterpola, potezanja konopa i mošarke. Kroz te moderne inačice tradicionalnih igara samo će jedna ekipa izboriti plasman u daljnje natjecanje, a spretnost i timski duh odlučit će koja!

 

I ovog nas puta očekuje pravi spektakl, stoga zaokružite već sada 20. srpanj na kalendaru!

 


Svi željni natjecanja mogu prijaviti svoju ekipu od 8 članova (5 muških i 3 ženska člana) putem službene stranice www.city-games.com, na kojoj se nalaze i sve ostale informacije o igrama. City Games možete pratiti i putem Facebooka, Twittera i Instagrama.  

Iz kategorije: Sport